Indicacions per als professionals que treballen dempeus, al videoconsell de desembre

Publicada el 16/12/2015

Durant aquestes dates hi ha professionals, com el col·lectiu dels dependents i els cambrers, que treballen hores i hores dempeus, sense saber que seguint uns petits consells poden evitar possibles lesions pel fet d'estar molt de temps en aquesta posició.

És per aquest motiu que hem dedicat el nostre videoconsell del mes de desembre a donar indicacions que contribueixin a minimitzar el risc de patir alguna patologia derivada d'estar massa temps a peu dret.

En aquest sentit recomanem, entre d'altres, evitar una mateixa posició durant molt temps seguit; emprar una banqueta per poder-hi posar un peu i l'altre al damunt, alternativament, per relaxar la zona lumbar; flexionar els genolls per recollir objectes de terra i, portar roba còmoda i que no estrenyi per afavorir la circulació sanguínia, entre d'altres.

De la mateixa manera, recordem la importància de visitar al fisioterapeuta perquè controli l'estat físic d'aquests treballadors i els recomani exercicis per enfortir el seu cos.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×