El Col·legi crea un servei d'Assessoria en Recerca

Publicada el 10/03/2015

Amb la voluntat de proporcionar-vos una eina que us faciliti els coneixements i habilitats necessàries per ajudar-vos a convertir la motivació d'investigar en una finalitat objectiva i realitzable, el Col·legi ha creat el servei d'Assessoria en Recerca.

Aquest nou servei està destinat a fisioterapeutes sense coneixements ni experiència prèvia en recerca, a aquells que tenen formació inicial (amb lectura crítica i revisions bibliogràfiques assolida al Grau de Fisioteràpia) però sense experiència en processos d'intervenció, i a fisioterapeutes amb experiència en investigació i recerca que puguin necessitar algun tipus de col·laboració o assessorament al respecte.

Es podrà realitzar de forma presencial a la seu del CFC el darrer dijous de cada mes o de forma virtual per Skype en horari a convenir entre el sol·licitant i l'assessor.

Les persones interessades a obtenir més informació o a fer ús d'aquest servei, s'han de posar en contacte amb professional@fisioterapeutes.cat

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×