El Grup d'Interès del Maresme del CFC col·labora en la 3a edició de la Marina Trail

Publicada el 12/03/2015

La primera activitat de l'any del Grup d'Interès del Maresme del CFC ha estat la de gestionar el servei de Fisioteràpia postcursa a la 3a edició de la Marina Trail, el passat 8 de març.

Enguany, la cursa constava de dues distàncies (12 i 21 quilòmetres) que transcorrien per la Serralada de Marina en un dia on el clima va acompanyar espectacularment. Els tres fisioterapeutes que van oferir el servei a través del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya -més un fisioterapeuta que va aportar l'organització- van atendre les peticions dels corredors que anaven des de massatges de descàrrega muscular fins al tractament precoç de petites molèsties que varen sorgir durant la cursa. Sovint, també s'aconsellava al corredor sobre com realitzar una bona recuperació muscular passades unes hores de l'esforç.

Marina Trail Marina trail

Des del Grup d'Interès del Maresme volem donar les gràcies al nostre Col·legi per les facilitats que ens han donat a l'hora d'oferir aquest servei i traslladar-los també el més sincer agraïment de part de l'organització de la cursa.

Miguel Angel Martínez
Grup d'Interès del Maresme

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio