La Comissió de Fisioteràpia NME realitza una conferència sobre el dolor crònic per a gent gran

Publicada el 09/03/2015

El passat dilluns dia 2 de març en Marc Lari, coordinador de la Comissió de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica, va fer una conferència a l'Aula d'Extensió Universitària CIC per a la gent gran.

L'Associació CIC és una entitat cultural que organitza diferents activitats formatives relacionades amb l'antropologia, l'ètica, la transcendència, la societat, les humanitats, la ciència, la tecnologia i les arts. Per l'auditori del CIC hi han passat periodistes i escriptors com Vicenç Villatoro, jutges com Santiago Vidal o filòsofs com Francesc Torralba. El fet que aquesta associació s'interessi per temes vinculats amb la salut, en general, i amb la Fisioteràpia, en particular, és una gran notícia per al nostre col·lectiu.
 

La temàtica de la xerrada versava sobre el dolor crònic i el seu objectiu era presentar les bases de la pedagogia del dolor en el maneig dels pacients amb dolor crònic, així com els nous avenços en neurociència en aquest àmbit.

Atesa la bona rebuda que va tenir la conferència entre els assistents, majoritàriament jubilats, l'objectiu de la Comissió NME serà repetir l'experiència en altres entitats de caire similar.

La conferència s'emmarca dins dels actes de la Comissió de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica centrats a promocionar i difondre la Fisioteràpia entre la població.

Marc Lari
Coordinador de la Comissió de NME

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio