La Comissió d'Oncologia organitza un Seminari Tècnic de Marxa Nòrdica a Girona

Publicada el 27/04/2015

El passat 28 de març, Girona va acollir el Seminari Tècnic de Marxa Nòrdica, organitzat per la Comissió d'Oncologia del CFC.

L'acte va ser a càrrec de la Cristina Pallarols, fisioterapeuta especialitzada en oncologia, i de la Cristina Borràs, fundadora i directora de Nordic Walking Girona, que van dividir la formació en dues parts: la primera, a la seu de la Secció de Girona, on van explicar en què consistia la marxa nòrdica, els seus beneficis i les seves aplicacions pràctiques en l'àmbit terapèutic mitjançant un PowerPoint i diversos articles científics que estudien els beneficis de la marxa nòrdica en pacients afectades de limfedemes. A continuació es va sortir al carrer, als jardins de fora muralla, concretament, on van ensenyar de manera pràctica la marxa nòrdica.

Les valoracions del seminari van ser molt positives, atès que el fet de poder combinar en un mateix dia teoria i pràctica va permetre observar en primera persona la majoria dels beneficis d'aquesta activitat terapèutica, com ara la millora de la coordinació, de la postura, dissociació de les cintures, etc.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×