La Secció de Lleida celebra la seva reunió anual i el 8è Esmorzar-Col·loqui amb ponències dedicades al running

Publicada el 07/04/2015

El passat dia 21 de març, la Secció Territorial de Lleida va celebrar la vuitena edició del tradicional Esmorzar-Col·loqui. El lloc de la reunió per als col·legiats va ser l'Aula Magna de la Facultat de Medicina de la UdL, a la qual hi van assistir uns 45 col·legiats de la província, aproximadament.

En primer lloc és va presentar un breu resum de les activitats realitzades per la Secció durant l'any 2014 i les que enguany és duen a terme, juntament amb les diferents propostes planificades per a aquest 2015.

A continuació i seguint el programa es va exposar als assistents les ponències previstes amb la temàtica sobre l'abordatge i readaptació de les lesions en la pràctica del córrer. Aquestes van ser a càrrec d'Arnau Feixas, fisioterapeuta i llicenciat en INEF i copropietari Tfisio, i Dani Colell, llicenciat en CAFE i graduat en Educació Primària.

La primera ponència la va exposar l'Arnau Feixas, sobre L'abordatge integral de les lesions en el corredor/a, on es van tractar els diferents factors que poden influir en l'aparició de les lesions en els corredors, incloent-hi aspectes estructurals, orgànics, químics i emocionals, amb l'objectiu de donar una visió integrativa de la Fisioteràpia.

La segona part, Reeducació funcional esportiva del corredor/a, va tractar sobre la importància de realitzar la readaptació esportiva funcional després d'una lesió, i la va presentar en Dani Colell.

En acabar, els ponents van atendre els dubtes dels assistents i es va fer un breu col·loqui, per donar com a finalitzades les ponències.

A més, es va cloure l'acte amb un esmorzar on tots els assistents van poder compartir diferents impressions sobre la jornada que, com no podia ser d'altra manera, van ser molt positives.

Eva Sorribes
Secció Territorial de Lleida

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×