AMPLIACIÓ DEL TERMINI: Recull de dades per al Registre de professionals sanitaris de Catalunya

Publicada el 08/04/2015

Com us hem anat informant en comunicacions anteriors, al novembre de 2013 es va publicar al DOGC el Decret 256/2013, pel qual s'anunciava el Registre de professionals sanitaris de Catalunya i s'establien els criteris generals i requisits mínims dels registres públics de professionals sanitaris en l'àmbit de Catalunya. A més, aquest Decret estableix que seran els col·legis professionals, entre d'altres, els encarregats de proporcionar aquella informació del professional sanitari que ha de figurar al Registre.

L'objectiu de creació d'aquest Registre és:

  • que esdevingui un sistema d'informació integrat sobre els professionals que desenvolupen la seva activitat a Catalunya,
  • que respongui a les necessitats de planificació i organització dels recursos sanitaris,
  • que garanteixi, a la ciutadania, el dret a l'accés a la informació sobre els professionals que els atenen,
  • que posi a disposició de les organitzacions professionals i les entitats proveïdores, estadístiques de les dades integrades al Registre,
  • i que l'Administració Sanitària pugui conèixer els cens de professionals, pugui actuar en casos excepcionals, i pugui planificar i determinar necessitats futures.

Les dades per al Registre s'estan obtenint a través dels col·legis i associacions de professionals sanitaris de Catalunya, dels consells catalans de col·legis professionals sanitaris, de tots els centres, serveis i establiments sanitaris, públics i privats, i de les entitats d'assegurances que actuen en el ram de la malaltia a Catalunya.

A continuació veureu un enllaç que us conduirà a la nova plataforma d'autogestió de dades personals per a col·legiats del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Ompliu la casella del NIF i la del número de col·legiat per tal que el sistema comprovi que sou fisioterapeutes col·legiats, i seguiu les instruccions que el sistema posa a la vostra disposició.

enllaç a la plataforma d'autogestió

Una vegada enregistrats, podreu accedir a les vostres dades a través de la pestanya 'Intranet' que trobareu a la pàgina principal del web del CFC. S'amplia el termini per omplir totes les dades fins el 26 de juny.

Si detecteu alguna incidència o teniu dificultat per seguir les indicacions que apareixen en pantalla, contacteu amb l'Àrea d'Informàtica del Col·legi (informatica@fisioterapeutes.cat).

Si teniu dubtes respecte de com omplir els camps de les dades sol·licitades al Registre podeu contactar amb el l'Àrea de Desenvolupament Professional i Atenció Col·legial del Col·legi, per telèfon o bé correu electrònic (professional@fisioterapeutes.cat).

Podeu obtenir més ajuda aquí.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×