Ja podeu veure el videoresum de la Jornada de Geriatria i l'entrevista al ponent inaugural, Sr. Daniel Jiménez

Publicada el 07/05/2015

Ja teniu a la vostra disposició el videoresum de la V Jornada d'abordatge pràctic de Fisioteràpia en Geriatria, que vam celebrar el passat 24 d'abril a l'Espai Pujades, 350 de Barcelona.

A banda també us presentem l'entrevista que el degà del CFC, Sr. Manel Domingo, va realitzar al ponent inaugural de la Jornada, Sr. Daniel Jiménez, fisioterapeuta, professor del títol de Grau en Fisioteràpia a la UVic, màster oficial en Educació Inclusiva per la UVic, doctorand en Inclusió social i educativa de la UVic i exdegà del CFC, que ens va presentar la ponència "L'atenció comunitària i el Model Housing com a polítiques públiques actives d'Atenció Centrada en la Persona. Un model per a la residència que voldríem".

També us informem que, en breu, podreu veure les entrevistes que vam realitzar a la resta de ponents així com totes les ponències que van tenir lloc a la jornada.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×