La Secció de Lleida col·labora en la Cursa Trail 'Lo bunker', patrocinada entre d'altres, pel CFC

Publicada el 08/06/2015

El passat diumenge 7 de juny, els membres de la Secció Territorial de Lleida del CFC participaren en la segona Cursa Trail 'Lo Bunker', organitzada per l'Ajuntament de Foradada de Lleida i l'Associació Esportiva Lo Bunker.

Aquest any s'enllaçà la cursa als pobles de Rubió, Montsonís i Foradada: el recorregut passava per l'interior dels tres pobles i, sobretot, pels paisatges que els envolten. Hi va haver nous corriols i barrancs, però la finalitat era continuar descobrint les seves muntanyes i els racons més insòlits i peculiars del municipi: els búnquers, el Castell de Montsonís, la font del Munt, la penya de Foradada...

Enguany el recorregut de la cursa comprenia gairebé 16 km i tenia aproximadament 800 m de desnivell. Una prova inoblidable per a tots aquells a qui els agrada sentir la natura i córrer per territoris poc convencionals, allunyats del típic asfalt. A banda de la cursa de 16 quilòmetres també es podia participar en altres proves diferents: fent els 16 km com a caminada o bé els participants des de l'any i fins als 14 anys, realitzant curses infantils.

El Trail 'Lo Bunker' és una prova puntuable per a la Lliga de la Noguera de curses de muntanya.

Finalment les inscripcions superaren les de l'any passat i les expectatives d'aquest any, arribant al voltant dels 250 inscrits.

En aquesta col·laboració per part del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya participaren, a banda de dos membres de la Secció, tres fisioterapeutes col·legiats els quals, a banda d'assistir una corredora amb simptomatologia dolorosa en el tríceps sural dret poc després de l'inici, van tractar molts corredors (més de quaranta) un cop acabada la cursa, la majoria d'ells a causa de sobrecàrregues musculars.

Des de l'inici, el tracte que vam rebre tant els fisioterapeutes com els participants per part de l'organització de la cursa fou excel·lent. S'oferiren tot tipus de refrigeris, entrepans, fruita... de principi a final, així com una samarreta de la cursa. Fins i tot qui ho desitjava estava convidat a dinar la gran paella que es realitzava com a comiat i agraïment a tots els col·laboradors.

Des de l'organització ens verbalitzaren la satisfacció tant pròpia dels organitzadors de la cursa com dels participants per la nostra col·laboració, i el seu desig de què hi tornéssim a participar en la tercera edició.

Secció Territorial de Lleida

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×