Discapacitat i sostenibilitat al No Limits Motor Tour

Publicada el 01/07/2015

L'11 de juliol, la Federació ECOM organitza, juntament RallyClassics i amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i l'Institut Barcelona Esports, entre d'altres, el No Limits Motor Tour (NLMT) al Moll de la Marina de Barcelona.

El NLMT és una prova automobilística d'orientació i estratègia adreçada a conductors amb discapacitat i conductors de vehicles ecològics, en la qual no guanya qui va més ràpid, sinó qui escull millor el circuit.

És també una festa per a tota la ciutadania, ja que al Village d'on sortiran i on arribaran els cotxes hi haurà durant tota la tarda activitats esportives, lúdiques i culturals per a tota la família i un espai d'exposició amb estands d'empreses relacionades amb els vehicles elèctrics i la discapacitat.

El NLMT és un acte inclusiu i de convivència, pensat perquè tothom participi en igualtat de condicions i per fomentar el coneixement social vers els drets de les persones amb discapacitat. Contribueix a l'apoderament de les persones amb discapacitat i és un acte enfocat a la innovació: punt de trobada entre dos móns, el de l'ecologia i el de la discapacitat, en què la tecnologia és clau per avançar en sostenibilitat i qualitat de vida.

Més informació i inscripcions a http://rallyclassics.eu/ca/no-limits-motor-tour-2015/

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×