Reunió entre el CFC i SATSE per cercar línies de col·laboració conjuntes

Publicada el 22/09/2015

El passat 16 de setembre, el secretari del CFC, Sr. Gabriel Liesa, es va reunir amb la Sra. Montserrat Peña, secretària general de SATSE, el Sindicat d'Infermeria que lluita pels drets dels professionals de la Infermeria i la Fisioteràpia, i treballa dia a dia per al desenvolupament d'ambdues professions. Aquesta reunió –així com d'altres que tenim previst mantenir amb altres sindicats- s'emmarca dins de l'acord assolit en la passada Assemblea General respecte d'engegar tot un seguit de línies de treball en pro de la Fisioteràpia, que ja vam iniciar amb la convocatòria del Grup de Mútues del passat 9 de setembre.

L'objectiu de la trobada era presentar la nostra institució i cercar línies de col·laboració i actuació conjuntes davant de les diferents situacions dels fisioterapeutes que treballen per compte aliè. Es van abordar temes de convenis i contractes laborals dels fisioterapeutes que treballen en hospitals, CAP, centres de gent, gran, centres privats, etc.

Valorem la reunió com a molt positiva, atès que existeix molt bona predisposició per part de les dues institucions de treballar conjuntament, motiu pel qual tenim previst mantenir més trobades per tal de concretar aquestes línies de treball.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio