4a edició de la Jornada Fisioteràpia, TIC i 2.0

Publicada el 08/09/2015

Us presentem la que serà la IV Jornada Fisioteràpia, TIC i 2.0, que se celebrarà el proper 3 d'octubre i per a la qual, un cop més, el fil conductor principal serà la Fisioteràpia en l'entorn 2.0.

Enguany la novetat principal és el treball conjunt amb el Colegio Profesional de Fisioterapeutas de Andalucía, amb qui compartirem aquesta jornada que, de ben segur, us enganxarà.

En aquesta quarta edició comptarem com a ponents amb Quim Chalé, formador experiencial i coach; Rocío Pomares, psicòloga sanitària i de l'esport; Luis Torija, fisioterapeuta expert en formació en habilitats, i María Sánchez, doctora en Periodisme, professional i acadèmica de la comunicació i la innovació en xarxa.

La retransmissió de la jornada serà en streaming pel nostre canal FisioTV.cat, i aquest any oferim un valor afegit, la possibilitat d'assistir de manera presencial a aquesta jornada a la seu del Col·legi i gaudir d'un taller de networking a càrrec d'un dels ponents, Sr. Quim Chalé, on es treballarà el missatge i la marca, la definició dels objectius en el networking 2.0 i s'exploraran les estratègies per augmentar la xarxa de contactes.

Disposem de 40 places gratuïtes per a aquells fisioterapeutes que desitgin gaudir en directe i presencialment d'aquesta jornada que no us decebrà. A tal efecte qui vulgui inscriure's haurà d'enviar un correu electrònic a inscripcions@fisioterapeutes.cat detallant:

· Nom i cognoms
· Número de col·legiat/da
· Adreça de correu electrònic
· Telèfon de contacte

Us esperem el dia 3 d'octubre, i us convidem a què interaccioneu amb nosaltres a través de Twitter (via #colTic20). No us perdeu un esdeveniment únic!

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×