Curs sobre les afeccions neuromusculosquelètiques amb més prevalença de l'extremitat inferior, a Tarragona

Publicada el 13/10/2016

Els dies 8 i 9 d'octubre, la Secció Territorial de Tarragona va organitzar el curs bonificat "Les afeccions neuromusculosquelètiques amb més prevalença de l'extremitat inferior", impartit per en Rafael Donat, diplomat en Fisioteràpia, màster universitari en Tecnologia Educativa, doctor per la Universitat Rovira i Virgili i docent de la UManresa.

L'objectiu del curs fou actualitzar al fisioterapeuta en l'abordatge de les patologies amb més prevalença d'extremitat inferior per capacitar-lo en el procés de presa de decisions basades en la significació clínica i l'evidència científica disponible i potenciar el raonament clínic com a eina conductora del criteri diagnòstic en Fisioteràpia.

Durant el curs es van treballar les exploracions i tractament de la coxartrosi, impingement acetabulofemoral, bursitis trocanteriana, síndrome femoropatel·lar, meniscopaties i inestabilitat de turmell. El seu enfocament fou eminentment pràctic i el domini del tema, per part del docent, magistral.
El curs va tenir una gran acollida entre els col·legiats, esgotant-se les places pocs dies després d'obrir el procés d'inscripció.

Des de la Secció Territorial de Tarragona volem agrair la formació facilitada per en Rafael Donat, que va ser va ser molt profitosa i aplicable per a tots els assistents, als quals també volem agrir la seva participació.

Esperem poder seguir gaudint d'aquestes propostes formatives que ajuden a enriquir el nostre dia a dia professional.

Secció Territorial de Tarragona

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×