La passió pel que fas és la clau de l'èxit

Publicada el 04/11/2016

El passat 3 de novembre va tenir lloc a la seu del Col·legi la tercera edició del cicle de conferències Inspira't. Aquestes conferències tenen com a eix vertebrador l'exposició de la pròpia experiència professional d'un fisioterapeuta amb una trajectòria rica. En aquesta ocasió vam comptar amb el company Marc Lari, fisioterapeuta emprenedor que treballa per compte propi des de fa 16 anys i que és a més, formador en Dolor Miofascial i coordinador de la Comissió de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica del Col·legi.

El ponent va compartir amb nosaltres la seva experiència en el món laboral, dificultats, oportunitats, errors i encerts. Aquesta edició va ser, més que una conferència, una conversa amb intervencions i intercanvis d'experiències i opinions entre els assistents. Es van tractar conceptes com el poder del treball en equip, la valentia, l'entusiasme, les oportunitats o la gestió del fracàs. Es va parlar també del paper de les TIC i del màrqueting en un món laboral en constant i revolucionari canvi de paradigma.

Després de més de dues hores, els assistents van marxar amb conceptes i preguntes a vegades oblidades, com el que faig, m'apassiona?. El ponent ens va fer veure que quan t'apassiones amb el que fas, tens una necessitat contínua d'aprenentatge i et converteixes, irremeiablement, en un professional valuós. Aleshores, la resta ve sol, només cal tenir paciència i dir sí a les oportunitats.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio