El CFC posa en marxa un nou newsletter més dinàmic i periòdic

Publicada el 18/02/2016

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya acaba de posar en circulació un nou butlletí via mailing (El Dit), que mira d'establir una relació més fluïda, periòdica i interactiva amb els col·legiats. El nou butlletí electrònic serà de periodicitat quinzenal, i tots els col·legiats que estiguin donats d'alta a la llista de distribució del CFC el rebran a les bústies del seu ordinador. El primer número del nou Dit ha estat distribuït aquesta setmana, mentre que el pròxim serà enviat als col·legiats el dimarts 1 de març.

El primer newsletter destaca alguns dels fets d'actualitat que, en aquests moments, envolten el Col·legi: la campanya d'higiene nasal que tot just arrenca, la cerca de voluntaris per a un projecte d'exclusió social o els darrers vídeos que s'han incorporat a www.fisiotv.cat.

Des del Col·legi entenem que aquest butlletí permetrà millorar la informació periòdica a tots els col·legiats d'una manera senzilla, dinàmica i efectiva.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×