Lleida acull el II Seminari Tècnic de Suport instrumental en Fisioteràpia respiratòria

Publicada el 22/03/2016

El passat 19 de març es va realitzar a Lleida el II Seminari Tècnic de Suport instrumental en Fisioteràpia respiratòria, organitzat per la Secció Territorial de Lleida i impartit per l'Inma Castillo, fisioterapeuta del Servei de Pneumologia de l'hospital General de Granollers coordinadora de la Comissió de Fisioteràpia Respiratòria del CFC.

Un dels objectius del Seminari era el proporcionar els coneixements bàsics dels aparells mecànics per a la correcta utilització i indicació terapèutica. Per tot això, es va compaginar la teoria amb una mostra pràctica de l'aparell exposat, facilitant, d'aquesta manera, l'assoliment dels objectius proposats.  

El Seminari va tenir una bona acollida entre els col·legiats, esgotant-se les places d'inscripció uns dies abans del seu inici. Hi assistiren uns 20 col·legiats, els quals venien majoritàriament de Lleida, però també de Barcelona. Tots ells mostraren la seva satisfacció un cop finalitzada la formació.

Des de la Secció Territorial de Lleida volem agrair la formació teòrica i pràctica facilitada per l'Inma, així com també la participació dels col·legiats, atès que apostem fort per realitzar i acollir seminaris, cursos i conferències de qualitat per tal d'acostar als fisioterapeutes de la comarca la formació necessària perquè puguem desenvolupar eficaçment la nostra professió. 

Secció Territorial de Lleida

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio