2 de maig: obrim inscripcions a la Jornada de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica

Publicada el 12/04/2016

Ja us podem anunciar la VII Jornada de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica del CFC, que se celebrarà el proper 3 de juny al CCIB (Centre de Convencions Internacional de Barcelona).

Estem davant d'una Jornada fortament consolidada al nostre Col·legi que compta amb un programa amb ponències magistrals al matí i masterclass a la tarda, un format que ha tingut una molt bona acollida en les darreres edicions i que hem decidit conservar.

De cares a aquest 2016 ens hem plantejat un gran repte: portar a la nostra ciutat i a la nostra jornada més emblemàtica, els màxims exponents mundials de cinc de les tècniques més reconegudes en Fisioteràpia, les 5 M: Mézières, McConnell, Maitland, McKenzie i Mulligan. Ja us podem avançar els noms de Juan Ramon Revilla (Mézières), Pieter Westerhuis (Maitland), Pepe Guillart (McKenzie), Brian Mulligan (Mulligan) i David Saorín (McConnell).

A la sessió de la tarda comptarem amb les masterclass de Juan Ramon Revilla, Pieter Westerhuis, Pepe Guillart, Brian Mulligan i Xavier Vericat, a les quals s'hi afegirà una conferència d'en Miguel Ángel Martínez.

Recordeu que podreu seguir la sessió matinal de la Jornada per streaming a www.fisiotv.cat i a través de l'etiqueta #jnme16

Les inscripcions s'obriran el dia 2 de maig.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×