El Manifest 'Vergonya, ni un minut més! Per una Europa de les persones' ha rebut ja més de 13.000 adhesions

Publicada el 25/04/2016

El Manifest 'Vergonya, ni un minut més!', elaborat per l'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, al qual en el Col·legi s'hi va adherir el passat mes de març ha rebut ja més de 13.000 adhesions de professionals de diferents sectors, ciutadans i entitats.

Aquest manifest denuncia la situació que afecta els refugiats, exigeix una solució ajustada als drets humans i expressa la inquietud dels col·legis professionals per la manca d'una política decidida de suport a les víctimes dels conflictes d'Orient Mitjà, que ha culminat amb l'ignominiós pacte assolit entre la Unió Europea i Turquia, efectiu des del passat 20 de març, que preveu expulsar a totes les persones que arribin irregularment a Grècia, incloses les que fugen de guerres o pateixen persecució, com els refugiats sirians, sense tenir en compte els drets fonamentals de la persona recollits en la Carta de Drets Fonamentals de la UE, la Declaració Universal de Drets Humans i la Convenció sobre l'Estatut dels Refugiats de les Nacions Unides.

Si no has signat, encara pots fer-ho a http://www.intercolegial.cat/

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×