Mulla't i Corre per l'Esclerosi Múltiple

Publicada el 29/04/2016

La Fundació Esclerosi Múltiple organitza, el 22 de maig, el 1/2/3 Mulla't i Corre per l'Esclerosi Múltiple, una cursa al Circuit Barcelona-Catalunya, on es poden córrer 10 km, 5 km o 1 milla. Aquest any el CFC hi col·labora amb un envelat divulgatiu i d'atenció de Fisioteràpia.

Com cada any també hi haurà la modalitat de la milla infantil i, per als patinadors, s'han organitzat diferents proves: una volta al Circuit i una milla infantil i d'adults. La novetat d'aquest any és una cursa de bicicletes: 20 km i 1 km, per a pares amb fills.

El 1/2/3 Mulla't i Corre és una cursa solidària perquè l'import de les inscripcions es destina a la Fundació Esclerosi Múltiple; és familiar perquè permet participar-hi a petits i grans amb distàncies diferents o tots junts; és lúdica perquè compta amb activitats per als petits durant tot el matí i és per a tots els públics perquè hi corren des dels que s'inicien en el món del running fins a atletes consolidats.

Les inscripcions de la cursa ja estan obertes a www.mitjadeterrassa.org i www.123acorrer.es

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×