Recollida d'ajuda per als refugiats sirians

Publicada el 29/04/2016

L'Hospital Clínic de Barcelona es convertirà dilluns vinent (entre les 7 del matí i les 10 de nit) en un punt de recollida d'ajuda per als refugiats sirians, en el marc d'una campanya impulsada per l'ONG "Ajudem, Ayuda, Help". A mitjans del mes de maig, un grup d'infermeria de l'Hospital Clínic (entre el qual hi ha representació de fisioterapeutes) es desplaçarà fins al camp de refugiats d'Indomeni (a la frontera entre Grècia i Macedònia) per fer lliurament de l'ajuda recollida.

Entre el material que se sol·licita hi ha xampú, sabó per al cos i la roba, repel·lent de mosquits, sostenidors usats, mocadors de cabell i gorres, entre d'altres objectes. Si esteu interessats en el projecte i voleu conèixer més detalls de la recollida, aquesta és la seva página web https://www.facebook.com/ajudem.ayudamos.help/?fref=ts

L'ONG "Ajudem, Ayuda, Help" és una associació sense ànim de lucre que s'ha creat arrel de la crisi humanitària que s'està vivint en aquests moments a causa al desplaçaments de refugiats de la guerra de Síria. Segons declara l'entitat en el seu propi web, "l'objectiu imminent és ajudar en tots els àmbits necessaris a tots aquells que fugen de les seves llars perseguits per la guerra. No obstant, el nostre projecte vol arribar a qualsevol lloc del món on es necessiti ajuda immediata".

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio