El GI de les Terres de l'Ebre organitza el Curs introductori al tractament de la disfunció de l'ATM a Tortosa

Publicada el 10/05/2016

El CFC i el Grup d'Interès de les Terres de l'Ebre van organitzar els dies 6, 7 i 8 de maig el Curs introductori al tractament de la disfunció de l'articulació temporomandibular, que es va realitzar a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

El professor, Leandro Gutman, va oferir una perspectiva fisioteràpeutica i odontològica per al diagnòstic i tractament de les afeccions relacionades amb l'ATM. També es va fer un repàs de les estructures articulars i periarticulars, i de la biomecànica de articulació temporomandibular, així com la manera de reconèixer les lesions i patologies més freqüents tant a nivell clínic com en una RMN i a valorar les amplituds articulars en diferents plans. El docent ens va ensenyar tècniques de mobilització articular que ens serviran per a tractament de les disfuncions i també tècniques de control motor. En conjunt, els coneixements necessaris per analitzar els signes i símptomes per poder fer un diagnòstic precís i un tractament efectiu.

Els membres de Grup d'Interès agraïm la resposta satisfactòria dels nostres companys assistents al curs i la gran professionalitat i empatia del professor per fer molt didàctic i amè el curs.

Patrícia Rebull Pallarés
GI Terres de l'Ebre

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×