Curs de cervicals a La Seu

Publicada el 02/05/2016

Els dies 30 d'abril i 1 de maig es va celebrar a La Seu d'Urgell la primera formació a través del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Per estrenar-nos, ens va visitar Rafel Donat, presentant-nos un curs molt interessant on es va abordar la principal patologia cervical. Durant el curs es va fer èmfasi, especialment, en la importància que té valorar bé i entendre cada cas, atès que això determinarà l'enfocament terapèutic. Aquesta qüestió, que sembla tan òbvia per a tothom, observem que a la pràctica diària no es duu a terme, i pot ser la causant del fracàs d'alguns tractaments dels nostres pacients. Així doncs, es va fer un bon repàs dels diferents aspectes que cal tenir en compte a l'hora d'avaluar un pacient amb cervicàlgia, i es va donar també una bateria molt interessant d'exercicis que tots els assistents vam poder experimentar per tal de poder transmetre millor als nostres pacients. Es va citar en tot moment l'evidència científica del contingut exposat, aportant les darreres conclusions extretes dels estudis científics dels experts en la matèria.

A banda de la qualitat de la formació rebuda, destaquem el bon ambient que hi ha hagut durant el curs, on tots ens hem trobat molt a gust, i amb ganes de continuar aprenent.

Agraïm moltíssim la participació de tothom: alumnes i professor. Gràcies per fer possible entre tots que la formació arribi amb més facilitat a tots els racons de Catalunya! Seguirem treballant per atansar la formació al nostre territori, perquè estar ben formats és un punt clau en l'èxit de la nostra professió i, per tant, en la salut de les persones que tractem.

Grup d'Interès de l'Alt Urgell

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×