El Grup d'Interès de l'Anoia col·labora, per segon any consecutiu, a La gran follada d'Igualada

Publicada el 08/06/2016

Diumenge 10 d'abril es va dur a terme la 7a edició de la cursa "La gran follada d'Igualada", organitzada pels Indis Folls.

Per segon any consecutiu el Grup d'Interès de l'Anoia del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya hi ha participat promocionant la nostra professió. Tres fisioterapeutes, el Jaume, l'Anna i la Natàlia, van oferir a tots els participants que es van apropar a l'estand un massatge complet d'extremitats inferiors. Els corredors i corredores van agrair les "bones mans" dels fisioterapeutes i també el temps de tractament rebut, atès que de mitjana va durar uns 10 minuts.

La gran follada és una cursa folla i divertida, on els participants, adults i infantils, corren per parelles lligats amb una corda i han de superar certs obstacles durant el recorregut. Paral·lelament es fan altres activitats, batucada, castellers, petits concerts i sobretot la cançó coreografiada que canvia cada any, enguany la protagonista ha estat La friki folla del calçot. Si voleu passar-vos-ho bé ja sabeu on heu d'anar a córrer!

Grup d'Interès de l'Anoia

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×