Rafel Donat, membre de la Comissió de NME, a la Jornada Sport&Spine de la Fundación Clavel

Publicada el 29/07/2016

El nostre company Dr. Rafel Donat, membre de la Comissió de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica, va representar el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya a les segones jornades sobre Sport & Spine de la Fundación Clavel, celebrades a l'auditori de l'Hospital Quirón Salud de Barcelona, el passat 15 de juliol.

La temàtica de la Jornada se centrava en les afeccions cervicals i les seves conseqüències en l'àmbit esportiu i laboral, i anava dirigida a metges, fisioterapeutes, llicenciats en ciències de l'activitat física i l'esport i pacients afectats per problemes cervicals.

La nostra ponència, que portava per títol "Estratègies de recuperació funcional de la lesió cervical en base al dolor i la disfunció" va permetre, durant 20 minuts, donar a conèixer als assistents la forma en què la Fisioteràpia valora el problema cervical a partir de les regles de predicció clínica i les guies de pràctica clínica disponibles, marca objectius terapèutics i estableix protocols de restauració de la disfuncionalitat a partir de l'evidència científica i la significació clínica.

El públic va destacar la professionalitat i rigor de la ponència així com la facilitat comunicativa del ponent. S'agraeix, des del Col·legi, la invitació i confiança de la Fundación Clavel i de l'Hospital Quirón Salud per comptar amb la nostra institució per aquesta fantàstica Jornada.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×