A punt el programa de la V Jornada TIC 2.0

Publicada el 01/08/2016

La seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya acollirà el dissabte 1 d'octubre la V Jornada Fisioteràpia TIC 2.0 (#colficat20), amb l'objectiu de compaginar la Fisioteràpia i les noves tecnologies de la comunicació. L'edició d'aquest any comptarà amb la presència de ponents que ja van assistir a la primera jornada, com és el cas d'Eduardo Fondevila (@ezeyan) i Raúl Ferrer (@_RaulFerrer), i amb nous ponents com és el cas d'Irene Garcia (@FisioIres), Miguel López (@miguelHD), Jorge Álvarez (@jorge_ze) i Juan Antonio González García (@fisiobitacora). Podeu consultar el programa complet en aquest link.

La intenció d'aquest any és fer un petit "homenatge" a la que fou la primera jornada TIC (la de l'any 2012), tot barrejant el format d'aquell moment amb l'actual, és a dir, tots els ponents estaran presents a la seu del CFC, a Barcelona, des d'on també emetrem en directe via streaming (www.fisiotv.cat).

D'aquesta manera, aquells col·legiats i col·legiades que vulguin veure en persona els ponents de la jornada podran venir el dissabte 1 d'octubre a la seu del Col·legi, mentre que aquells que no puguin venir o, senzillament, s'estimin més veure la jornada des de casa, ho podran fer per ordinador, tauleta o mòbil.

Pel que fa als ponents d'aquest 2016, la jornada començarà amb el Fisioterapeuta Eduardo Fondevila (Universidade da Coruña), Màster Oficial en Gestió i Investigació de la Discapacitat i la Dependència. Fondevila ha titulat la seva intervenció: "La lliçó de Dèdal", i en la seva presentació afirma: "Volar massa alt o volar massa baix. Heus aquí el dilema final a què s'enfronta en última instància el fisioterapeuta a l'hora d'afrontar un problema complex relacionat amb la salut i malaltia dels pacients".

La segona de les intervencions previstes anirà a càrrec de Jorge Álvarez Rivas, Fisioterapeuta centrat en la Teràpia Manual i l'Exercici i membre de la Junta de Govern del Ilustre Colegio Profesional de Fisioterapeutas de Andalucía.  La seva ponència du per títol "Modificació de símptomes en Fisioteràpia. Una entrada a la complexitat".

Irene Garcia serà la tercera ponent de la jornada, que tractarà sobre el "Fisioterapeuta i gent gran: relació en metamorfosi?". De fet, la Fisioterapeuta Irene Garcia es dedica a la Fisioteràpia per a persones grans al seu domicili (exercici propi i per a FisioGirona) i participa en el projecte interdisciplinari de Fòrum i Dipsalut amb la Secció de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya sobre promoció de la salut en l'equip de xarxes socials.

Raúl Ferrer serà el següent ponent de la jornada, i tractarà de: "Ús d'estratègies 2.0 en Formació i Recerca". Ferrer (que ja va participar en la primera edició de la Jornada) és, entre d'altres coses, soci fundador i actual president de l'Asociación Fisioterapia Sin Red (#FSR). Editor del blog "Fisioterapia en Atención Primaria" i membre del moviment "Juntos Contra el Aislamiento Digital".

Un altre dels ponents serà Juan Antonio González García, Fisioterapeuta per la Universidad Complutense de Madrid amb especialitzacions pròpies de la Universitat d'Alcalá d'Henares en Drenatge Limfàtic, Teràpia Manual i Fisioteràpia de l'Esport. La seva ponència du per títol: "Ús professional, associatiu i en el Pràcticum de Fisioteràpia d'eines 2.0".

L'última ponència del dia anirà a càrrec de Miguel López Pareja, diplomat en Fisioteràpia per la Universidad de Málaga i molt actiu en les xarxes socials i els mitjans de comunicació, havent guanyat en diverses ocasions el premi Mitjans de Comunicació i Fisioteràpia (Ilustre Colegio Profesional de Fisioterapeutas de Andalucía).

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×