El proper 23 d'octubre, anem de marxa per l'Alzheimer

Publicada el 16/08/2016

El proper 23 d'octubre, la Fundació Alzheimer Catalunya organitza la cinquena edició de l'esdeveniment "Anem de marxa, per l'Alzheimer" que consisteix a fer un parell d'hores d'exercici tot caminant, fent marxa nòrdica, passejant amb gossos... En definitiva, caminarem, marxarem per l'Alzheimer.

"Anem de marxa per l'Alzheimer" és una acció que pretén la participació de les persones que tenen deteriorament cognitiu, de les seves famílies de la societat en general. És una activitat distesa, per compartir amb la família i els amics.

Properament tindrem més informació, però de moment reserveu la data a les vostres agendes per participar en aquest esdeveniment solidari destinat a finançar els projectes de suport i atenció a les persones afectades per l'Alzheimer i les seves famílies.

La Fundació Alzheimer Catalunya és una entitat sense ànim de lucre que pretén informar i assessorar les persones afectades de demència, els seus familiars i els professionals del sector, ajudant-los a afrontar amb les màximes garanties la problemàtica que la malaltia causa en les seves vides.

Us hi podeu inscriure a http://www.marxaperlalzheimer.cat.mialias.net/inscripcions/

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×