Publicada la nova Revista Científica del CFC, renovada i amb més contingut que mai

Publicada el 12/09/2016

Us informem que ja teniu a la vostra disposició, al web del CFC, el 12è número de la Revista Científica que edita el Col·legi.

En aquest exemplar, renovat i més complert que mai, hi trobareu l'article original "Efectivitat d'un programa de Fisioteràpia respiratòria en pacients amb vessament pleural. Cal l'ús rutinari l'inspiròmetre d'incentiu?"; tres traduccions d'articles de les revistes Kinésithérapie, la revue i Physical Therapy, i sis resums d'articles de diferents àmbits de la Fisioteràpia

Encetem també un nou apartat anomenat 'Aprèn a fer recerca' amb l'objectiu de fer-vos arribar tota aquella informació que us pot ser útil per iniciar-vos en recerca. També hi podeu llegir el resum de la XX Reunió d'hivern àrees SEPAR; i com sempre, informar-vos dels congressos, jornades i les conferències més importants d'arreu del món relacionades amb la nostra professió a l'apartat de l'Agenda.

Recordeu que tots i totes podeu col·laborar i publicar a la Revista científica del CFC; hi ha diverses formes de fer-ho: enviant articles científics originals, fer resums d'articles, comunicar esdeveniments científics, enviar pòsters o comunicacions presentades a congressos, fer comentaris crítics de llibres, reportar experiències i casos clínics, etc.

Podeu enviar les vostres col·laboracions per a la Revista Científica a revistacientifica@fisioterapeutes.cat i informar-vos de quines són les normes de publicació aquí

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio