Seminari Tècnic de Recollida de dades i raonament davant els trastorns neuromusculosquelètics a Tarragona amb les places esgotades

Publicada el 26/09/2016

El passat 17 de setembre, la Secció Territorial de Tarragona va organitzar el Seminari Tècnic de Recollida de dades i raonament davant els trastorns neuromusculosquelètics a Tarragona, impartit per en Xavier Sala, fisioterapeuta especialista en dolor miofascial i punció seca avançada, membre de la Comissió de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica del CFC i col·laborador docent a Seminarios Travell y Simons® i Fundació Universitària del Bages.

Un dels objectius era presentar un model d'actuació obert i compatible amb diferents situacions i abordatges afins amb el model actual de salut i Fisioteràpia.

Durant el seminari vam poder veure diferents models de raonament clínic i, dins del mateix, vam poder aprendre quines categories d'hipòtesis hem de tenir en compte per fer una bona anamnesi i exploració.

El seminari va tenir una bona acollida entre els col·legiats, esgotant-se les places d'inscripció dies abans del seu inici.

Des de la Secció Territorial de Tarragona volem agrair la formació facilitada per en Xavi Sala, i també la participació dels col·legiats. El Seminari va ser molt profitós i aplicable per a tots els fisioterapeutes assistents. Esperem poder seguir gaudint d'aquestes exitoses propostes formatives que ajuden a enriquir el nostre dia a dia professional.

Secció Territorial de Tarragona

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×