Busquem voluntaris per a un projecte solidari

Publicada el 09/09/2016

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) necessita dos fisioterapeutes voluntaris per tal de prestar els seus serveis a quatre pacients afectats per un accident vascular cerebral, en diferents graus. Els horaris sempre són matinals (de 9.30 h a 11.30 h), a escollir entre els dilluns, dimarts o dijous, segons els pacients assignats.

El voluntariat s'emmarca en un projecte de Fisioteràpia solidària que el CFC du a terme, des de fa un any, amb la col·laboració de la Federació d'Entitats de Persones amb Discapacitat Física (Federació ECOM).

La iniciativa persegueix l'apropament de la Fisioteràpia a socis i sòcies de les entitats federades a ECOM amb discapacitat o dependència que per motius econòmics no poden rebre aquest tipus de tractament a nivell privat o bé que han hagut de deixar-lo de rebre a causa de les restriccions econòmiques.

El programa de voluntariat es canalitza a través de l'ONG Fisios Mundi, entitat amb més de 10 anys d'experiència en el món de la cooperació internacional, i formada íntegrament per fisioterapeutes.

Si hi estàs interessat, només cal que ens enviïs un correu electrònic a professional@fisioterapeutes.cat o que ens truquis 93 207 50 29 de 9.30 h a 16.00 h (Sra. Roser Alfonso).

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×