Jornada de Fisioteràpia de l’Esport del 21 d’octubre (ÚLTIMES PLACES)

Publicada el 01/10/2017

Ja estan obertes les inscripcions per participar a la Jornada de Fisioteràpia de l’Esport, organitzada pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) i que tindrà lloc el proper dissabte 21 d’octubre a Barcelona, al Campus de la UPF de la Ciutadella.

La Jornada de Fisioteràpia de l’Esport reunirà professionals d’aquest àmbit provinents de diverses disciplines (fisioterapeutes, traumatòlegs, podòlegs, metges de l’esport), que compartiran coneixements, experiències i metodologies amb tots els participants.

És una realitat que any rere any creix el nombre de persones que practiquen esport, ja sigui de forma amateur, per fer salut, o professionalment, en clubs, gimnasos o per lliure.

El CFC promou aquesta jornada des del convenciment que els fisioterapeutes són els professionals sanitaris més ben preparats tant per tractar les lesions que puguin derivar-se d’aquesta realitat com per assessorar i planificar els exercicis més adients per evitar-les.

Podeu inscriure-us-hi aquí.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×