Tarragona celebra el Dia de la Fisioteràpia

Publicada el 24/10/2017

Caminades populars, curses, tallers, jocs i exercicis terapèutics. Un any més, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) i les seves seccions territorials celebraran el Dia de la Fisioteràpia (DiFT) amb una sèrie d’activitats, que aniran més enllà del 8 de setembre, dia en què es commemora internacionalment la creació de la World Confederation for Physical Therapy l’any 1951, i que culminarà al novembre amb una cursa popular a Sitges.

La secció territorial tarragonina del CFC ha escollit Reus i el diumenge 5 de novembre per celebrar el DiFT i ho farà amb una matinal que inclourà una caminada d’uns 2 km per la ciutat, que s’iniciarà a les 10.00 h a la plaça de les Peixateries Velles i acabarà al Parc de Sant Jordi.

Els organitzadors repartiran globus a tots els participants de tal manera que, vistos de l’aire, puguin dibuixar una mà gegant, la del logotip del CFC. També estan previstos tallers d’exercicis terapèutics de millora de la motricitat i de manteniment corporal. Hi haurà esmorzar per a tots els participants que completin el recorregut.

El Dia Internacional de la Fisioteràpia

El 8 de setembre, Dia Internacional de la Fisioteràpia, es commemora la creació l’any 1951 de la World Confederation for Physical Therapy, l’organització que agrupa entitats de representació dels professionals de la Fisioteràpia arreu del món.

El DiFT del CFC

Des de fa uns quants anys, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya celebra el seu particular Dia de la Fisioteràpia (DiFT) amb activitats commemoratives arreu del territori, que van més enllà del 8 de setembre.

Enguany els DiFT del CFC seran: 30 de setembre (Girona), 21 d’octubre (Lleida), 5 de novembre (Reus), 26 de novembre (Sitges).

Per a més informació, podeu dirigir-vos directament a tarragona@fisioterapeutes.cat