Tarragona organitza el Seminari tècnic de Prevenció de caigudes

Publicada el 24/10/2017

El passat dissabte, 20 d’octubre, el CAP Catalunya de Tarragona va acollir el Seminari tècnic “Prevenció de caigudes” impartit per Roger Gómez, fisioterapeuta especialista en gerontologia i dispositius de suport, i propietari de Quvitec. 

Els objectius del seminari foren reconèixer la importància del coneixement biomecànic de la sedestació i les transferències, aprendre quins són els darrers dispositius de suport disponibles i les seves indicacions i debatre sobre l’existència de la tendència anomenada “Contencions 0”. A més a més, es creà un espai de debat amb alguns casos clínics i les possibles solucions; així com se’ns va donar a conèixer formacions i bibliografia del camp.

Tot i ser un seminari bàsicament teòric, es pogueren veure alguns casos pràctics en foto i se’n va debatre d’altres.

Des de la Secció Territorial de Tarragona volem agrair la formació facilitada per Roger Gómez, així com la seva dedicació i interacció amb els assistents, i també la participació dels col·legiats. Va ser molt profitós i aplicable per a tots ells. Esperem poder seguir gaudint d'aquestes exitoses propostes formatives que ajuden a enriquir el nostre dia a dia professional.

Secció Territorial de Tarragona

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×