La ‘Cursa DiFT’ clourà a Sitges els actes del Dia de la Fisioteràpia 2017 del CFC

Publicada el 26/10/2017

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya culminarà els actes de celebració del Dia de la Fisioteràpia (DiFT) d’aquest 2017 amb una cursa popular de 5km i 10km, la CURSA DiFT, que tindrà lloc a quarts de deu del matí del diumenge 26 de novembre, a Sitges, i que també inclourà una prova infantil.

El circuit d’aquesta prova atlètica commemorativa del DiFT i solidària amb dues ONG serà circular i pla, tot al llarg del front marítim sitgetà, i mesurarà 5km, de manera que qui vulgui córrer els 10km farà dues voltes. La sortida i l’arribada seran al Passeig de la Ribera, a l’alçada de l’estàtua d'El Greco.

La cursa infantil serà a les 9h. El tret de sortida dels 5km i 10km serà a les 9.30h. El preu de les inscripcions en totes les distàncies i categories serà de 10 euros, excepte els col·legiats i els fills dels treballadors i dels col·legiats, per als quals serà gratuït.

Els 10 euros de l'import de les inscripcions es destinaran íntegrament a les ONG Al Agua Sin Limitaciones i a Fisios Mundi, meitat i meitat.

La cursa serà cronometrada amb xip (blanc, si el corredor el lloga, i groc, si és de propietat), hi haurà servei de guarda-roba i avituallament a l’arribada, i tots els participants rebran una samarreta tècnica commemorativa i una bossa del corredor amb regals dels patrocinadors col·laboradors.

*Us hi podeu inscriure AQUÍ.

El 8 de setembre, Dia Internacional de la Fisioteràpia, es commemora la creació l’any 1951 de la World Confederation for Physical Therapy, l’organització que agrupa entitats de representació dels professionals de la Fisioteràpia arreu del món.

Des de fa uns quants anys, el CFC celebra el seu particular Dia de la Fisioteràpia (DiFT) amb activitats commemoratives arreu del territori, que van més enllà del 8 de setembre.

Enguany s’han celebrat el 30 de setembre (Girona), el 21 d’octubre (Lleida) i el 5 de novembre (Reus), i culminen aquest 26 de novembre a Sitges

Aquí podeu consultar EL REGLAMENT DE LA CURSA.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×