Una treballadora del CFC rep la T-Verda: tres anys de transport públic gratuït per haver desballestat el seu cotxe contaminant

Publicada el 22/11/2017

El vell Peugeot 206 blau marí que la Berta havia heretat de l’avi Pere encara tirava, perquè l’avi era mecànic i sempre l’havia mimat. Però tard o d’hora arriba un moment en què fins i tot les màquines ben cuidades comencen a fallar i a donar problemes.

Aquest moment va coincidir, a finals de 2016, amb la campanya de promoció de la T-Verda, la targeta de transport públic gratuït per tres anys amb què l'Àrea Metropolitana de Barcelona pretén fomentar l'ús del transport públic i reduir l'impacte del trànsit en la contaminació atmosfèrica.

Les condicions per obtenir aquesta targeta (quasi màgica) eren estar empadronat en algun dels 36 municipis de l'àrea metropolitana; donar de baixa un vehicle lleuger de gasolina, moto de més de 20 anys o cotxe dièsel de més d'11 anys, i no haver adquirit cap vehicle nou en els sis mesos anteriors al desballestament ni durant els tres anys de vigència de la targeta.

La Berta Mestre, fisioterapeuta col·legiada i treballadora del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC), s’hi va animar i va presentar els papers necessaris per optar al premi. Aquest dimarts van entregar-li la T-Verda, en un acte públic a la seu de l'AMB, a la via Laietana.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×