Publicada la 14a Revista Científica del CFC (en català)

Publicada el 30/11/2017

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya publica en català la 14a Revista Científica del CFC, que inclou articles originals, traduccions i resums d’articles, metodologia de recerca, pòsters, resums de congressos, treballs finals de grau i l’agenda.

De tot el contingut d’aquest número 14, en destaquen els articles ‘Resultats de l’exercici físic en supervivents de càncer de mama’ i ‘Tractament fascial en l’esport. Revisió bibliogràfica’. L’editorial 'L’evidència científica i l’art de la Fisioteràpia. Són compatibles?’ la signa Ramon Aiguadé, tresorer del CFC i editor de la publicació.

En les properes setmanes es publicaran les versions en castellà i en anglès amb l'objectiu d'aconseguir un major impacte fora de Catalunya i convertir la Revista Científica del CFC en un referent científic de tots els professionals de la Salut.

Els col·legiats que ho desitgin poden col·laborar amb la Revista científica del CFC, amb articles científics originals, resums d'articles, esdeveniments científics, pòsters, comunicacions, comentaris crítics de llibres o reports d’experiències, casos clínics, etc.

El correu electrònic de contacte és revistacientifica@fisioterapeutes.cat

 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×