Corredor i fisioterapeuta? Fes d’assistent en carrera durant la Marató de Barcelona

Publicada el 14/12/2017

Què pot haver-hi millor que córrer una marató? Ajudar algú a acabar-la, a fer rodó el somni. Per això un any més el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) col·labora amb la Zurich Marató de Barcelona i ofereix fisioterapeutes corredors per assistir en carrera els maratonians que ho necessitin, durant la mítica prova dels 42km 195m, que tindrà lloc a la capital catalana el proper 11 de març de 2018.

Es tracta de córrer un tram de 10km de la Marató, identificats com a fisioterapeutes, de manera que si algun participant pateix una lesió o molèstia se li pugui oferir assessorament o fer-li una primera intervenció en carrera.

Els responsables d’aquesta iniciativa són els fisioterapeutes col·legiats Christian Fernández, coordinador del Servei de Fisioteràpia de la Zurich Marató de Barcelona, i Marc Lari, membre de la Comissió de Neuromusculoesquelètica del CFC.

“És una molt bona manera de donar a conèixer la nostra professió, fent un servei remunerat, pagat pel Col·legi. I totes les persones que ja van participar l'any passat, repetiran. Amb això està tot dit. Bona experiència assegurada!”, diu Fernández.

El més habitual són les rampes, alguna hipoglucèmia i esporàdicament algun esquinç, així com ferides causades per la suor.

El repte d’enguany del CFC és aconseguir un mínim de 75 fisioterapeutes corredors. Us hi animeu? Si voleu viure la Zurich Marató de Barcelona des del vessant de la Fisioteràpia, assistint en carrera els corredors, feu clic AQUÍ.  

 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×