Conferència a Banyoles: 'Abordatge integral de la fragilitat. De fràgil a àgil'

Publicada el 19/12/2017

‘Abordatge integral de la fragilitat. De fràgil a àgil’. És el títol de la conferència organitzada per la Secció Territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, que impartirà el fisioterapeuta expert en Neuromusculoesquelètica i secretari de la Societat Catalano-Balear de Fisioteràpia, Luis Soto, a l’Ateneu de Banyoles (plaça Major, 40), el proper dissabte 13 de gener de 2018 d’11h a 13h.   

En aquesta ocasió, la Secció Territorial de Girona es desplaça a Banyoles per oferir aquesta formació de dues hores que els col·legiats del CFC tenen bonificada al 100%. La jornada s’obrirà amb la reunió anual de la Secció, que repassarà les activitats realitzades durant el 2017 i presentarà els projectes del 2018.

La conferència ‘Abordatge integral de la fragilitat. De fràgil a àgil’ versa sobre diferents aspectes de la fragilitat, sobre com detectar-la i sobre quines són les eines que tenim a l’abast per abordar-la.

Els avenços mèdics han augmentat l’esperança de vida però el repte actual és donar vida a aquests anys, i és aquí on cal començar a parlar de fragilitat. La conferència abordarà aquest repte.

RESERVEU AQUÍ la vostra plaça.

 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×