Quvitec celebra la seva 9a Jornada

Publicada el 13/02/2017

Us comuniquem que el proper dijous 23 de març, de 09.00 a 18.00 h, Quvitec celebra les IX Jornades Tècniques Quvitec a la Sala d'Actes de la Fundació casa Asil de Sant Andreu del Palomar (carrer Agustí i Milà, 72-82, de Barcelona). La Jornada, que és gratuïta, comptarà amb les ponències següents:

  • Valoració i intervenció en productes de suport per a la mobilitat infantil i d'adults, a càrrec d'Ònia Alonso, terapeuta ocupacional, assessora tècnica a Ayudas Dinámicas i  coordinadora del nou projecte Infantil Cinco5 pediatría.
  • Persones grans i cadires de rodes amb motor elèctric. Innovacions tecnològiques per a una conducció adaptada i segura, a càrrec de Roger Gómez, fisioterapeuta i tècnic de Quvitec Centre d'Ajudes Tècniques; i Néstor Aparicio, terapeuta ocupacional i tècnic de Quvitec Centre d'Ajudes Tècniques.
  • Escala de valoració en la prevenció de riscos laborals per a les transferències i mobilitzacions d'usuaris, a càrrec d'Elena Ferreño, tècnica especialista en valoració MAPO (Movimentazione e Assistenza di Pazienti Ospedalizzati) a l'Associació Mancomunitat Sanitària de Prevenció; i Carles Salvadó, tècnic especialista en valoració BMAT i formador PRAP 2A Ergonomia i Ergomotricitat (Ergoteam France), safe patient handling trainer and advisor (HILL-ROM IBERIA).
  • Projecte Bici sense edat. El dret de sentir el vent als cabells  http://enbicisenseedat.cat/, a càrrec de  Ma Elisa Ojeda, coordinadora general de "En bici sense edat"; i Pilar Pàmies, fisioterapeuta de la Fundació Privada Casa Asil de Palomar.

Us hi podeu inscriure a través del correu electrònic quvitec@quvitec.com fins el 17 de març. Les places són limitades i s'atendran les sol·licituds per ordre d'inscripció.

Quvitec és una empresa dirigida per un equip de professionals sanitaris (fisioterapeutes i terapeutes ocupacionals) que tenen com a principal objectiu proporcionar un servei de qualitat personalitzat amb una visió rehabilitadora i professional, per tal de potenciar la màxima autonomia de l'usuari i millorar la seva qualitat de vida.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×