Busquem fisioterapeutes runners per a la Zurich Marató de Barcelona

Publicada el 22/02/2017

La Zurich Marató de Barcelona s'ha proposat, aquest any, prestar un servei de Fisioteràpia pioner. La idea és comptar amb fisioterapeutes runners que vulguin oferir assistència als corredors durant la cursa. Es tracta de córrer la Marató, junt als participants, en relleus de 10 quilòmetres (i degudament identificats com a fisioterapeutes), de manera que, si algun participant pateix una lesió o molèstia, se li pugui oferir assessorament o fer una primera intervenció en carrera.

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya ha decidit col·laborar amb aquesta iniciativa pionera, i és per aquest motiu que mirem de reunir el nombre necessari de fisioterapeutes per al proper diumenge 12 de març, la data prevista de la cursa. Els interessats podeu consultar més dades de l'oferta al següent enllaç i enviar el vostre currículum a treball@fisioterapeutes.cat

Pel que fa als requisits, els organitzadors de la Marató demanen que els fisioterapeutes estiguin col·legiats, tinguin una certa experiència en l'àmbit esportiu, siguin runners habituals (que puguin fer un 10K en 5'30"/km sense problemes) i que puguin dur una motxilla amb material mentre fan aquests 10 quilòmetres.

A banda de prendre part en un acte únic de promoció i difusió de la Fisioteràpia, els fisioterapeutes rebran un certificat del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya en reconeixement de la participació, una samarreta i jaqueta de la Marató i un dinar "Pasta Party" al final de la cursa.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×