Tarragona acull el Seminari Tècnic d'Estabilització cervical, organitzat per la Secció Territorial de Tarragona del CFC

Publicada el 22/02/2017

El passat 18 de febrer, la Secció Territorial de Tarragona va organitzar un Seminari Tècnic d'Estabilització cervical a Tarragona, impartit per Leandro Gutman, fisioterapeuta llicenciat en Cinesiologia i Fisiatria, exdocent de la Universitat de Buenos Aires i especialista en el tractament dels trastorns de l'ATM.

Els objectius del seminari eren conèixer noves tècniques d'avaluació de la musculatura cervical, millorar l'abordatge dels trastorns cervicals idiopàtics i establir el pla d'exercicis individualitzat en funció de les necessitats del pacient.

Durant el seminari vam poder veure diferents tècniques per avaluar la musculatura cervical, així com saber diferenciar la musculatura cervical partint de la seva funció. També vam aprendre diferents exercicis propioceptius i específics de la musculatura estabilitzadora adaptats a les necessitats de cada pacient.

El seminari va tenir una bona acollida entre els col·legiats, esgotant-se les places d'inscripció dies abans del seu inici.

Des de la Secció Territorial de Tarragona volem agrair la formació facilitada per Leandro Gutman, així com la seva interacció amb els assistents, i també la participació dels col·legiats, per als quals la formació va ser molt profitosa. Esperem poder seguir gaudint d'aquestes exitoses propostes formatives que ajuden a enriquir el nostre dia a dia professional.

Secció Territorial de Tarragona

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio