Els mètodes Mackenzie, Maitland, McConnell i Mulligan s'uneixen en un seminari tècnic a Tarragona

Publicada el 24/04/2017

El passat 22 d'abril, la Secció Territorial de Tarragona va organitzar un Seminari Tècnic d'integració de les 4M (Maitland, McConnell, Mulligan i Mackenzie) impartit per Xavier Vericat, fisioterapeuta d'exercici lliure format en diferents mètodes i conceptes de Fisioteràpia neuromusculoesquelètica i professor associat del Grau de Fisioteràpia.

Els objectius del seminari eren conèixer les bases de les "4M" com a uns dels mètodes i conceptes de major prevalença en l'àmbit actual de la Fisioteràpia neuromusculoesquelètica i comprendre les seves bases d'avaluació i tractament.

Durant el seminari vam poder veure les característiques i les bases de cadascun dels quatre mètodes, els quals posseeixen una identitat única, amb propostes pròpies i originals per a l'abordatge de les diferents disfuncions de l'aparell locomotor.

Des de la Secció Territorial de Tarragona volem agrair la formació facilitada per Xavier Vericat, així com la seva dedicació i interacció amb els assistents, i també la participació dels col·legiats.

Esperem poder seguir gaudint d'aquestes exitoses propostes formatives que ajuden a enriquir el nostre dia a dia professional.

Secció Territorial de Tarragona

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio