Col·labora en un estudi sobre la salut laboral i l'epidemiologia de lesions derivades del treball en fisioterapeutes de l'ICOFCV

Publicada el 12/05/2017

Els companys de l'Il·lustre Col·legi Oficial de Fisioterapeutes de la Comunitat Valenciana (ICOFCV) estan realitzant un estudi juntament amb el Departament de Fisioteràpia de la Universitat de València sobre la salut laboral i l'epidemiologia de lesions derivades del treball en fisioterapeutes.

L'objectiu principal de l'estudi és conèixer l'afectació de les lesions amb més prevalença entre els fisioterapeutes, abastant tots els seus àmbits d'actuació professional així com els factors de risc laboral que puguin resultar més rellevants, per tal d'obrir un debat que contribueixi al coneixement de l'estat actual de la Fisioteràpia a Espanya i a la millora en la prevenció d'aquestes lesions i problemes.

Amb aquest objectiu sol·liciten la teva col·laboració responent de la forma més sincera possible aquest qüestionari per al qual garanteixen la confidencialitat de les respostes, que seran tractades de forma agregada.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×