El Grup d'Interès del Penedès col·labora, un any més, en la Marxa de Resistència 7 Cims

Publicada el 15/05/2017

El Grup d'Interès del Penedès del CFC ha col·laborat, un any més, en la Marxa de Resistència 7 Cims, organitzada pel Centre Excursionista del Penedès i que aquest any ha arribat a la seva catorzena edició.

Els 7 cims se celebra el primer diumenge de maig i és esperada per molts penedesencs que, tot i ser una prova no competitiva, es preparen per realitzar-la amb el menor temps possible ja sigui corrents, fent marxa nòrdica o caminant.

Una meteorologia fantàstica i l'excel·lent organització amb el treball dels voluntaris, van fer possible que els 615 participants gaudissin dels 7 cims més alts del Penedès històric enllaçant el Clapí Vell, Puig de l'Àliga, Montmell, Montagut, Formigosa, Castellar i les Agulles, amb un total de 59 km i 4.746 metres de desnivell acumulat.

Enguany han estat cinc els fisioterapeutes que hi han col·laborat en diferents punts del recorregut. A la meitat, dues fisioterapeutes aconsellaven i tractaven els participants que tenien molèsties o dubtes de si seguir endavant i, posteriorment, van baixar a Torrelles de Foix on, en el punt d'arribada, s'afegien als altres tres fisioterapeutes que atenien els participants que ho requerien. Tant els organitzadors de la marxa com els participants han valorat molt positivament la feina dels fisioterapeutes.

Grup d'Interès del Penedès

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×