La Secció de Girona organitza la conferència Sòl Pelvià i reprogramació abdominal en el marc de la seva reunió anual

Publicada el 02/05/2017

Seguint el cicle de reunions a les comarques gironines, la Secció Territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya es desplaçarà en aquesta ocasió fins a Olot, on presentarà la conferència "Sòl pelvià i reprogramació abdominal" el proper dissabte 27 de maig.

A l'inici de la Jornada, els membre de la Secció Territorial de Girona presentaran les activitats realitzades durant l'any 2016 i presentaran els projectes per al 2017.

A la conferència faran una breu introducció a l'anatomia i funció del sòl pelvià i de com aquest es veu influenciat per les pressions abdominals. Parlarem dels principals factors de risc i donarem recomanacions generals per protegir la regió abdominopelviana amb l'objectiu de prevenir possibles patologies. Per últim, aprendrem com realitzar una valoració de la faixa abdominal i dels canvis de pressió generats.

Calendari: 27 de maig de 2017

Horari: Dissabte, de 10.00 h a 12.00 h

Durada: 2 hores

A càrrec de: Sandra Sancho Samper. Fisioterapeuta especialitzada en uroginecologia i coloproctologia. Coordinadora de la Comissió d'Obstetrícia i Uroginecologia del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Lloc: DINÀMIG. c/Tomàs de Lorenzana, 15, 17800 Olot [Com arribar-hi]

Organitza: Secció Territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Preu: Formació bonificada al 100% pel CFC. (Aforament limitat. Imprescindible reservar plaça)

Podeu reservar la vostra plaça aquí

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×