El CFC i la Intercol·legial et conviden a assistir al BIZ Barcelona i al Congrés de les Professions

Publicada el 04/05/2017

El proper mes de juny se celebrarà el Congrés de les Professions de la Intercol·legial, que comptarà amb una sessió inaugural, el 31 de maig, en el marc del BIZ Barcelona a càrrec de José María Gay de Liébana, que impartirà la conferència "L'economia del segle XXI". Durant tot el mes, hi haurà més de 100 actes en les seus de diversos col·legis professionals de Catalunya, amb temàtiques pròpies i sectorials.

També en el marc del BIZ Barcelonan hi haurà un networking interprofessional, adreçat exclusivament a professionals col·legiats i empreses amb l'objectiu de generar col·laboracions conjuntes i negoci.

Els col·legiats tindreu l'oportunitat d'entrevistar-vos in situ (i amb hora programada) amb empreses del vostre -i d'altres- sector i donar-vos a conèixer com a professionals col·legiats.

Si voleu assistir al BIZ Barcelona, heu de saber que teniu l'accés gratuït al saló i a les conferències gràcies a un acord amb la l'Associació Intercol·legial. Només cal que sol·liciteu el vostre codi individual a finances@fisioterapeutes.cat

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×