La Secció Territorial de Girona, present en l'acte de graduació de la 5a Promoció del Grau de Fisioteràpia d'EUSES

Publicada el 21/06/2017

El passat 17 de Juny, va tenir lloc, a l'Auditori de Girona, l'acte de Graduació de la 5a Promoció de Grau de Fisioteràpia 2013-2017 de l'Escola Universitària de la Salut i l'Esport (EUSES), juntament amb la graduació de la 5a Promoció de Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, també de la mateixa universitat.

Després de l'entrada dels alumnes graduats i de la benvinguda i presentació de l'acte a càrrec de Jordi Grau, director de Grau en Fisioteràpia, el Dr. Mariano Gacto va dirigir unes paraules als graduats, així com també ho van fer el director de Grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, Sr. Adrià Martín, el director acadèmic d'EUSES-UdG, Sr. Rafel Magrinyà, i la delegada del rector per als centres adscrits, Dra. Josefina Patiño.

Seguidament es va fer el lliurament de diplomes en la qual hi va col·laborar la cocoordinadora de la Secció Territorial de Girona, Sra. l'Ester Aranda juntament amb els directors, delegada del rector i l'alcalde de Salt, el Sr. Jordi Viñas.

Les representants de cada promoció van dirigir unes paraules i van lliurar les plaques i orles als directors de Grau respectius. Per últim, l'alcalde de Salt va fer la cloenda de l'acte acadèmic.

Secció Territorial de Girona

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×