Assistim a l'acte de graduació del Grau en Fisioteràpia de la URV

Publicada el 26/06/2017

El 3 de juny, la Fira de Reus va acollir l'acte de graduació dels estudiants de la IV Promoció del Grau en Fisioteràpia 2013-2017 de la Universitat Rovira i Virgili, on hi va assistir, en representació del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, la Cristina Adillón, sotscoordinadora de la Secció Territorial de Tarragona.

L'acte va estar presidit pel vicedegà de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut, Dr. Joaquin Escribano; la responsable de l'ensenyament de Fisioteràpia, la Dra. Sònia Monterde, qui va dedicar unes paraules als graduats recordant la seva trajectòria en aquests 4 anys; la Sra. Soledad Grugués, representant de la fundació STS i padrina de la promoció; el Sr. Joaquim Enrich, regidor d'Hisenda, Recursos Generals i Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Reus i la Sra. Cristina Adillón, com a representant del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, qui va donar la benvinguda als recent graduats al nostre col·lectiu professional.

Es varen fer diversos parlaments de felicitació als nous graduats per part del professorat i, juntament, la Montse Jové i l'Iris Miralles, professores del grau, van dedicar un discurs molt emotiu als seus alumnes.

Per acabar, la Dra. Sonia Monterde i el Dr. Joaquin Escribano van fer l'entrega de diplomes i bandes a tots els graduats.

La cerimònia va finalitzar amb la foto final de tots els graduats en Fisioteràpia de la promoció 2013-2017

Secció Territorial de Tarragona

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×