El CFC demana al conseller de Salut més presència en el sistema públic i un major compromís en la lluita contra l'intrusisme

Publicada el 28/06/2017

Ahir a la tarda, el conseller de Salut de la Generalitat, Antoni Comín, va rebre el degà i la vicedegana del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, Manel Domingo i Mònica Rodríguez, respectivament.

Els representants col·legials van posar damunt la taula del conseller un decàleg de peticions que, entre d'altres coses, demana la incorporació de la Fisioteràpia de manera extensiva al sistema sanitari públic i l'enfortiment de la lluita contra l'intrusisme professional.

Les primeres peticions del decàleg coincideixen a demanar a la Generalitat una major presència i pes dels fisioterapeutes en el sistema públic de salut. A partir del punt número 6 del decàleg, les peticions es diversifiquen i engloben demandes centrades en mútues, intrusisme, la inclusió de la Fisioteràpia en la nova Llei de l'Esport i la necessitat de suport institucional per al desenvolupament de la Llei del Medicament i les especialitats de Fisioteràpia.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×