Convocatòria per a l'examen d'accés al Registre de Fisioterapeutes Acupuntors del CFC

Publicada el 18/07/2017

La Comissió d'Acupuntura del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, amb l'objectiu de normalitzar i harmonitzar la formació i l'exercici de l'acupuntura dels fisioterapeutes, va elaborar la normativa col·legial per crear el Registre de Fisioterapeutes Acupuntors de Catalunya i els requisits mínims necessaris per accedir-hi.

Per tal de donar accés al Registre a aquells professionals que no disposen d'una formació que compleixi els requisits d'acreditació oficial, però que reuneixen el criteri de càrrega lectiva, es convoca, de manera excepcional, la present prova d'accés al Registre.

L'accés al Registre es realitzarà a través d'una única prova excloent presencial teòrico-pràctica, que tindrà lloc a la seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya el dissabte 4 de novembre de 2017.

Els col·legiats que vulguin inscriure's a la prova d'accés al Registre de Fisioterapeutes Acupuntors hauran de formalitzar la seva petició enviant, per correu postal i abans de l'1 d'octubre, el full de sol·licitud adjuntant una còpia compulsada de la documentació que acrediti la formació.

Podeu consultar tota la informació referent a la convocatòria al següent enllaç.

Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
www.fisioterapeutes.cat/comunicacio

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×