Convocada l’Assemblea Extraordinària del Col·legi, per al 27 de setembre

Publicada el 11/08/2017

La Junta de Govern del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya ha convocat tots els col·legiats a l’Assemblea Extraordinària que tindrà lloc el proper dimecres 27 de setembre, a les 19h, i que inclourà dos únics punts: l’aprovació de la proposta de nous Estatuts i precs i preguntes.

Segons el propi degà, “la participació de cadascun de vosaltres és essencial per al futur de la nostra professió”. I és que amb aquests nous Estatuts la Junta pretén fer el pas definitiu cap a la modernització de l’organisme i seguir apostant per la transparència i la participació per respondre el millor possible a les necessitats dels col·legiats.

Per tot això, i convençuts que com més participants més representativitat del sentir del col·lectiu tindran aquests nous Estatuts, la Junta espera comptar amb el màxim de participants.

L’Assemblea Extraordinària es celebrarà el proper dimecres 27 de setembre, a les 19h, a la seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (c/ Segle XX, 78, Barcelona 08032).

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×